Set Inverter U-Crown 18 BTU

OAZ
SETWFKG18BTUGWH18UCK3DNA4F

161,900 Lekë

Kondicioneri Gree U-Crown me sistemin e ri auto-clean,
kontrollin Wi-Fi, vjen me teknologjinë më të fundit G10.
Është ideale për ambiente zyre dhe shtëpiake.
Prodhuar me komponentë të avancuar dhe të projektuar
posaçërisht për të kursyer energji dhe për të mbrojtur mjedisin.
Sistemi i filtrimit qe ka mundeson dhe kapjen e grimcave
me te vogla PM2.5, duke krijuar nje ambient me te paster.
+
MARKA: Gree
MODELI: GWH18UC-K3DNA4F
KATEGORIA: Mural
TEKNOLOGJIA: Super Inverter
FUNKSIONET: Ngrohje/Ftohje
FUQIA NE BTU: 18.000 BTU
KLASE ENERGJIE NE NGROHJE: A++
KLASA ENERGJIE NE FTOHJE: A++
GAZI: R32 Ekologjik
EKRAN LED: Po
FUNKSION I RREGULLIMIT TE LAGESHTIRES: Po
FILTRA ANTI BAKTERIAL,HIGJIENIK TE LASHEM: Po
NIVELI I ZHURMËS SPLIT: 46/42/40/36/33/25/22 dB
NIVELI I ZHURMËS KOMPRESOR: 56 dB
FUNKSION TURBO: Po
SIPERFAQJA QE MBULON: 29-50 m²
SISTEM WIFI: Po
FUNKSIONI TEMP. NE NGROHJE: min -30℃, max +54℃
FUNKSIONI TEMP. NE FTOHJE: min-15ºC, max +43ºC
RISTARTIM AUTOMATIK, TIMER 24 ORË: Po
DIMENSIONET: Split/Kompresor (mm): 960x320x333 / 950x700x396
GARANCIA: 24 Muaj
Materiali:
  • U-CROWN

Informacione