Transport në banesë

transport%20ne%20banese.png?158953427370

Ju mundësojmë transportin e pajisjeve tuaja nga e Hëna në të Shtunë, brenda Tiranës dhe në qytete të tjera kundrejt tarifave minimale.

Kushtet e transportit: Ju beni porosine tuaj dhe ne do jua sjellim ne adrese!