Rreth Nesh

rreth%20nesh.png?1589534224992

Oaz eshte projektuar per te gjithe shtresat dhe per te gjithe familjen. Ne Oaz, gjen gjithcka! Aty do gjeni brandet gjermane, me cilesi te padisktueshme dhe cmime te arsyeshme.

Ne fokus te vecante eshte fusha e Real Estate (Prona-Shitje-Blerje-Qira), Shitja e Automjeteve te ndryshme si dhe Pastrimi, Materiale Ndertimi, Vegla Pune, Mobilje, Lodra per Femije, Kancelari te cilat jane 1 sere kategorish qe mundosohen nepermjet ketij portali online.

Nje game e gjere produktesh, nga orendi per shtepi dhe veranda, mobije, veshje, detergjente e cdo gje qe ju duhet per shtepine tuaj e gjeni ne Oaz. Duke pare suksesin e ketij koncepti ne duam te jemi sa me afer jush dhe nevojave tuaja prandaj synimi yne eshte te jemi ne te gjithe Shqiperine.

Oaz gjithashtu eshte me prane klienteve me faqen e webit ku secili mund te porosise online produktet dhe ti shkojne ne adrese kudo ku ata ndodhen!

Oaz, gjen gjithcka!"