Set Inverter Fairy R32 18 BTU

OAZ
SETWFKG18BTUGWH18QDK6DNA1D

118,900 Lekë

Modelet e kondicionereve " Fairy', me sistemin e
vetpastrimit te ajrit na garantojne rendiment të lartë
në ngrohje dhe ftohje, si dhe zhurme me te reduktuar.
Teknologjia e motorit inverter G10 ju ofron performance me te mire
dhe konsum me te ulet te energjise
Sistem Vetepastrimi i cili ndalon akumulimin e lageshtires
Dimensionet e jane ne trajten e (W×H×D)
Dehumidifying Volume/ heqje e lageshtires: 1.8 L/h
+
MARKA: Gree
MODELI: GWH18QD-K6DNA1D
KATEGORIA: Mural
TEKNOLOGJIA: Inverter G10
FUNKSIONET: Ngrohje/Ftohje
FUQIA NE BTU: 18.000 BTU
KLASE ENERGJIE NE NGROHJE: A+++
KLASA ENERGJIE NE FTOHJE: A+++
GAZI: R32 Ekologjik
EKRAN LED: Po
FUNKSION I RREGULLIMIT TE LAGESHTIRES: Po
FILTRA ANTI BAKTERIAL,HIGJIENIK TE LASHEM: Po
NIVELI I ZHURMËS SPLIT: 45/43/41/38/35/34/31
NIVELI I ZHURMËS KOMPRESOR: 57 dB
FUNKSION TURBO: Po
SIPERFAQJA QE MBULON: 28-50 m²
SISTEM WIFI: Po
FUNKSIONI TEMP. NE NGROHJE: min -22ºC, max +24ºC
FUNKSIONI TEMP. NE FTOHJE: min-15ºC max +43ºC
RISTARTIM AUTOMATIK, TIMER 24 ORË: Po
DIMENSIONET: Split/Kompresor (mm): 1013×307×221 / 965×700×396
GARANCIA: 24 Muaj
Materiali:
  • FAIRY

Informacione