Set Inverter Fairy R32 12 BTU

OAZ
SETWFKG12BTUGWH12QCK6DNA1D

75,900 Lekë

Modelet e kondicionereve " Fairy', me sistemin e
vetpastrimit te ajrit na garantojne rendiment të lartë
në ngrohje dhe ftohje, si dhe zhurme me te reduktuar.
Teknologjia e motorit inverter G10 ju ofron performance me te mire
dhe konsum me te ulet te energjise
Sistem Vetepastrimi i cili ndalon akumulimin e lageshtires
Dimensionet e jane ne trajten e (W×H×D)
Dehumidifying Volume/ heqje e lageshtires: 1.4 L/h
+
MARKA: Gree
MODELI: GWH12QC-K6DNA1D
KATEGORIA: Mural
TEKNOLOGJIA: Inverter G10
FUNKSIONET: Ngrohje/Ftohje
FUQIA NE BTU: 12.000 BTU
KLASE ENERGJIE NE NGROHJE: A+++
KLASA ENERGJIE NE FTOHJE: A+++
GAZI: R32 Ekologjik
EKRAN LED: Po
FUNKSION I RREGULLIMIT TE LAGESHTIRES: Po
FILTRA ANTI BAKTERIAL,HIGJIENIK TE LASHEM: Po
NIVELI I ZHURMËS SPLIT: 42/38/36/34/32/29/26
NIVELI I ZHURMËS KOMPRESOR: 52 dB
FUNKSION TURBO: Po
SIPERFAQJA QE MBULON: 20-28 m²
SISTEM WIFI: Po
FUNKSIONI TEMP. NE NGROHJE: min -22ºC, max +24ºC
FUNKSIONI TEMP. NE FTOHJE: min -15ºC, max +43ºC
RISTARTIM AUTOMATIK, TIMER 24 ORË: Po
DIMENSIONET: Split/Kompresor (mm): 889×294×212 / 848×596×320
GARANCIA: 24 Muaj
Materiali:
  • FAIRY

Informacione