Set Inverter Fairy R32 09 BTU

OAZ
SETWFKG09BTUGWH09ACCK6DNA1A

66,400 Lekë

Modelet e kondicionereve " Fairy', me sistemin e
vetpastrimit te ajrit na garantojne rendiment të lartë
në ngrohje dhe ftohje, si dhe zhurme me te reduktuar.
Teknologjia e motorit inverter G10 ju ofron performance me te mire
dhe konsum me te ulet te energjise
Sistem Vetepastrimi i cili ndalon akumulimin e lageshtires
Dimensionet e jane ne trajten e (W×H×D)
Dehumidifying Volume/ heqje e lageshtires: 0.8 L/h
+
MARKA: Gree
MODELI: GWH09ACC-K6DNA1A
KATEGORIA: Mural
TEKNOLOGJIA: Inverter G10
FUNKSIONET: Ngrohje/Ftohje
FUQIA NE BTU: 9.000 BTU
KLASE ENERGJIE NE NGROHJE: A+++
KLASA ENERGJIE NE FTOHJE: A+++
GAZI: R32 Ekologjik
EKRAN LED: Po
FUNKSION I RREGULLIMIT TE LAGESHTIRES: Po
FILTRA ANTI BAKTERIAL,HIGJIENIK TE LASHEM: Po
NIVELI I ZHURMËS SPLIT: 40/37/35/32/30/28/26
NIVELI I ZHURMËS KOMPRESOR: 50 dB
FUNKSION TURBO: Po
SIPERFAQJA QE MBULON: 15-20 m²
SISTEM WIFI: Po
FUNKSIONI TEMP. NE NGROHJE: min -22ºC, max +24ºC
FUNKSIONI TEMP. NE FTOHJE: min -15ºC, max +43ºC
RISTARTIM AUTOMATIK, TIMER 24 ORË: Po
DIMENSIONET: Split/Kompresor (mm): 889×294×212 / 782×540×320
GARANCIA: 24 Muaj
Materiali:
  • FAIRY

Informacione