Set Inverter Bora R32 18 BTU

OAZ
SETWFKG18BTUGWH18AFDK6DNA

94,900 Lekë

Modelet e kondicionereve " Bora', me sistemin e
vetpastrimit te ajrit na garantojne rendiment të lartë
në ngrohje dhe ftohje, si dhe zhurme me te reduktuar.
Teknologjia e motorit inverter G10 ju ofron performance
me te mire dhe konsum me te ulet te energjise
Sistem Vetepastrimi i cili ndalon akumulimin e lageshtires
Dimensionet jane ne trajten e (W×H×D)
+
MARKA: Gree
MODELI: GWH18AFD-K6DNA1B
KATEGORIA: Mural
TEKNOLOGJIA: Inverter G10
FUNKSIONET: Ngrohje/Ftohje
FUQIA NE BTU: 18.000 BTU
KLASE ENERGJIE NE NGROHJE: A+
KLASA ENERGJIE NE FTOHJE: A++
GAZI: R32 Ekologjik
EKRAN LED: Po
FUNKSION I RREGULLIMIT TE LAGESHTIRES: Po
FILTRA ANTI BAKTERIAL,HIGJIENIK TE LASHEM: Po
NIVELI I ZHURMËS SPLIT: 48/45/39/34
NIVELI I ZHURMËS KOMPRESOR: 54 dB
FUNKSION TURBO: Po
SIPERFAQJA QE MBULON: 25-40 m²
SISTEM WIFI: Po
FUNKSIONI TEMP. NE NGROHJE: min -15ºC, max +24ºC
FUNKSIONI TEMP. NE FTOHJE: min-15ºC max +43ºC
DIMENSIONET: Split/Kompresor (mm):970×300×225 / 842×596×320
GARANCIA: 24 Muaj

Informacione