LAJME DHE TE REJA

Keshillat qe duhet te ndiqni kur blini nje shtepi?
Si te beni blerjen e nje shtepie? Shmangni gabimet e meposhtme per te bere nje investim te zgjuar. Te mos llogarisni te gjitha shpenzimet :…
Read more
TAKSIMI I PRONES
Nga 1 Prilli, te gjithe apartamentet, shtepite e legalizuara, dyqanet, garazhet, bodrumet, zyrat dhe magazinat do te taksohen me taksen e re te prones. Me…
Read more
Pse te zgjidhni nje agjent pronash?
1- Nje shumellojshmeri e madhe pronash per te zgjedhur! 2. Per te kursyer kohe dhe per te shangur kerkime personale te cilat do tju…
Read more
Kerkoni te
Shisni apo Blini
Pronen Tuaj?
Kontakto Tani