View:
Lloji i Prones: Apartament 1+1 Clear

Përshkrimi i ambjenteve Apartament për shitje i ndodhur në Godinë banimi dhe shërbime 6, 8 dhe 11 kate, me 2 kate parkim nëntokë, në rrugën “Beniamin Kruta”, Tiranë, në krah të Kupolës së Drejtësisë. Apartament për shitje,i tipit 1+1, kati 10, me orientim VP-JL. Apartamenti është i organizuar në kushte shumë optimale dhe i ndricuar. I organizuar në 1 dhome gjumi, 1 soxhorno, 1 tualet. Opsionale me apartamentin është edhe 1 post parkimi. Objekti ndodhet në një zonë në zhvillim dhe ndër më të mirat , vetëm 2 km nga Qendra e Tiranës. Me akses shumë të mirë në rrugët…

View details

Përshkrimi i ambjenteve Apartament për shitje i ndodhur në Godinë banimi dhe shërbime 6, 8 dhe 11 kate, me 2 kate parkim nëntokë, në rrugën “Beniamin Kruta”, Tiranë, në krah të Kupolës së Drejtësisë. Apartament për shitje,i tipit 1+1, kati 9, me orientim V-P. Apartamenti është i organizuar në kushte shumë optimale dhe i ndricuar. I organizuar në 1 dhome gjumi, 1 soxhorno, 1 tualet. Opsionale me apartamentin është edhe 1 post parkimi. Objekti ndodhet në një zonë në zhvillim dhe ndër më të mirat , vetëm 2 km nga Qendra e Tiranës. Me akses shumë të mirë në rrugët…

View details