Misioni Yne

Misioni yne eshte t’i japim perparesi konsumatoreve te bejne zgjidhje te zgjuara. Oaz eshte nje marketplace e pasurive te patundshme kushtuar ndihmes per pronaret e pronave, bleresit, shitesit, qiramarresve dhe agjenteve, te gjejne dhe shperndajne informacion rreth shtepive, pasurive te patundshme dhe vleresimit te shtepive.

Kurse Para

Gjtihshka fillon me nje database te gjere parusish te paluajtshme ne Shqiperi- duke perfshire shtepite per shitje, shtepite me qira dhe shtepite qe nuk jane aktualisht ne treg.

Shitje dhe Marketing

Vec kesaj, Oaz operon ne rrjetin me te madh te pasurive te patundshme dhe rrjete reklamash me qera ne Shqiperi ne bashkepunim me partnere te besueshem dhe profesionist.

Komfort

Ne po transformojme menyren se si konsumatoret marrin vendime lidhur me shtepine dhe te bashkohen me profesioniste.

Gjej me 1 Klikim

Ne ju mundesojme kerkim te avancuar te pronave vetem ne 1 klikim. Ju mund te gjeni pronen qe ju pershtatet ne vendodhjet ku jeni te interesuar pa u lodhur.

LAJME DHE TE REJA

Keshillat qe duhet te ndiqni kur blini nje shtepi?
Si te beni blerjen e nje shtepie? Shmangni gabimet e meposhtme per te bere nje investim te zgjuar. Te mos llogarisni te gjitha shpenzimet :…
Read more
TAKSIMI I PRONES
Nga 1 Prilli, te gjithe apartamentet, shtepite e legalizuara, dyqanet, garazhet, bodrumet, zyrat dhe magazinat do te taksohen me taksen e re te prones. Me…
Read more
Pse te zgjidhni nje agjent pronash?
1- Nje shumellojshmeri e madhe pronash per te zgjedhur! 2. Per te kursyer kohe dhe per te shangur kerkime personale te cilat do tju…
Read more
Kerkoni te
Shisni apo Blini
Pronen Tuaj?
Kontakto Tani