TELEVIZOR  43 " LG LJ500V

OAZ
TV1

52,000 Lekë

  • Full HD
  • Audio Sistem 2.0 10W
  • Lidhjet 2 HDMI / 1 USB
+
  • Rezolucioni Full HD. Shijoni qartësinë dhe ngjyrën e imazhit.
  • Vendosni veten në tinguj zhytës, Dolby Audio ™.
  • Vendos fishën dhe luaj. Me porta hyrjeje të shumëfishta ju mund të lidhni kabllon HDMI ose USB dhe të argëtoheni nëpërmjet, lojrave ose pajisjeve dixhitale në televizorin tuaj.

Informacione

Produktet e Fundit