Transport në banesë

Kushtet e transportit: Ju beni porosine tuaj dhe ne do jua sjellim ne adrese!

  • Transporti brenda qytetit te Fierit eshte 250 leke dhe ne rrethe 350 leke.
  • Per produket me peshe mbi 2 kg, do jete nje pagese shtese e cila eshte 50 lek/kg.
  • Brenda qytetit afati i dorezimit eshte brenda dites dhe per rrethet eshte 2-3 dite.