Rreth Nesh

Oaz ka nisur aktivitetin e tij ne Shqiperi ne Qershor 2018, respektivish me showroomin e tij te pare, prej 2000 m² ne qendren Gold Center ne Fier. Oaz eshte e projektuar per te gjithe shtresat dhe per te gjithe familjen. Ne Oaz, gjen gjithcka! Aty do gjeni brandet gjermane, me cilesi te padisktueshme dhe cmime te arsyeshme. Nje game e gjere produktesh, nga orendi per shtepi dhe veranda, mobije, veshje, detergjente, lodra per femije,kancelari e cdo gje qe ju duhet per shtepine tuaj e gjeni ne Oaz. Duke pare suksesin e ketij koncepti ne duam te jemi sa me afer jush dhe nevojave tuaja prandaj synimi yne eshte te jemi ne te gjithe Shqiperine. Oaz ne qytetin e Fierit ishte dyqani I pare dhe do punojme shume te jemi ne te gjithe qytetet kryesore te Shqiperise.

Oaz gjithashtu eshte me prane klienteve me faqen e saj te webit ku secili mund te porosise online produktet dhe ti shkojne ne adrese kudo ku ata ndodhen!

Oaz, gjen gjithcka!"