Stuko patinimi "Bravo Mix"

OAZ
Cmimi ne pike: 600 piket
Ne Stok
A4749

600 Lekë

Stuko për mbushjen e fugave të pllakave me ngjyrë, me bazë çimento me përmbajtje rrëshire. Ka stabilitet ngjyrash të lartë dhe aftësi uji larguese të lartë. Jep një sipërfaqe të lëmuar dhe me shkëlqim. Eshtë e përshtatshme për fuga me gjatësi deri në 6 mm.Ngjyra: E Bardhë, E Zezë, Gri, Gri e...
+

Stuko për mbushjen e fugave të pllakave me ngjyrë, me bazë çimento me përmbajtje rrëshire. Ka stabilitet ngjyrash të lartë dhe aftësi uji larguese të lartë. Jep një sipërfaqe të lëmuar dhe me shkëlqim. Eshtë e përshtatshme për fuga me gjatësi deri në 6 mm.Ngjyra: E Bardhë, E Zezë, Gri, Gri e hapur, Kafe e hapur, Kafe e mbyllur, E Kuqe, Jeshile, Blu, Rozë, Bezhë e hapur dhe Bezhë e mbyllur.Informacione

Produktet e Fundit