Stuko e bardhe

OAZ
Ne Stok
A5401

Na kontaktoni për cmimin

Stuko për patinim që përdoret për sipërfaqe të jashtme të lëmuara prej betoni të cilat do të lyhen me bojë. Jep një sipërfaqe të lëmuar dhe rezistente. Fërkimi i saj bëhet me mjete mekanike ose pajisje fërkuse. Përmban lëndë ngjitëse dhe rrëshirë speciale. Konsumi: 1.4 kg/m²

Stuko për patinim që përdoret për sipërfaqe të jashtme të lëmuara prej betoni të cilat do të lyhen me bojë. Jep një sipërfaqe të lëmuar dhe rezistente. Fërkimi i saj bëhet me mjete mekanike ose pajisje fërkuse. Përmban lëndë ngjitëse dhe rrëshirë speciale. Konsumi: 1.4 kg/m²

Informacione

Produktet e Fundit