Llac Mbushes

OAZ
Cmimi ne pike: 250 piket
Ne Stok
A2141

250 Lekë

Ky produkt është llaç i thatë me bazë çimento i gatshëm për tu përzier me ujë dhe për prodhimin e tij përdoren rërë guri dhe pesë lloje adativesh cilësorë. Llaçi mbushës punohet lehtë dhe ka veti ngjitëse të lartë, shërben për mbushjen e derës së parë të suvasë duke e niveluar mirë dhe...
+

Ky produkt është llaç i thatë me bazë çimento i gatshëm për tu përzier me ujë dhe për prodhimin e tij përdoren rërë guri dhe pesë lloje adativesh cilësorë. Llaçi mbushës punohet lehtë dhe ka veti ngjitëse të lartë, shërben për mbushjen e derës së parë të suvasë duke e niveluar mirë dhe sipërfaqja është e gatshme.Konsumi: 3-5 kg/m2


Informacione

Produktet e Fundit