Kolle Ak-3000 Gri (me fibra)

OAZ
Cmimi ne pike: 650 piket
Ne Stok
A4745

650 Lekë

Kollë për veshje muresh dhe shtrimet në dysheme. Ka ngjitje të shkëlqyeshme sepse është me përmbajtje rrëshirë me bazë çimento. Ky lloj produkti gjen përdorim në sipërfaqe prej betoni, mur tulle në suva etj. Eshtë teper cilësor dhe ka rrëshqitje të papërfillshme për mjedise të brëndshme dhe të...
+

Kollë për veshje muresh dhe shtrimet në dysheme. Ka ngjitje të shkëlqyeshme sepse është me përmbajtje rrëshirë me bazë çimento. Ky lloj produkti gjen përdorim në sipërfaqe prej betoni, mur tulle në suva etj. Eshtë teper cilësor dhe ka rrëshqitje të papërfillshme për mjedise të brëndshme dhe të jashtme. Konsumi: 3-5 kg/m2.

Informacione

Produktet e Fundit