Kolle Ak-3000 Bardhe (me fibra)

OAZ
Cmimi ne pike: 690 piket
Ne Stok
A4539

690 Lekë

Ky lloj produkti ngjitës pllakash është me përmbajtje rrëshire me bazë çimento. Përveç materialit kuarc të zakonshëm, pëmban sfera të vogla xhami të teknologjisë së re. Eshtë fleksible me një elasticitet të lartë. Eshtë e një cilësie shum të lartë dhe ka aftësi ngjitëse elastike për pllakat...
+

Ky lloj produkti ngjitës pllakash është me përmbajtje rrëshire me bazë çimento. Përveç materialit kuarc të zakonshëm, pëmban sfera të vogla xhami të teknologjisë së re. Eshtë fleksible me një elasticitet të lartë. Eshtë e një cilësie shum të lartë dhe ka aftësi ngjitëse elastike për pllakat qeramike dhe gres porcelanoza me përmasa të mëdha. Alba Koll Export gjen përdorim në ç’do sipërfaqe ku lagështia është e pranishme si pishina, fasada banjo etj. D.m.th aty ku ka kërkesa të larta në lidhje me aftesinë ngjitëse. Për mjedise të brëndshme dhe të jashtme. Konsumi: 3-5 kg/m2.

Informacione

Produktet e Fundit