Kolle Ak- 2000 gri

OAZ
Cmimi ne pike: 350 piket
Ne Stok
A4249

350 Lekë

Kollë pllakash me bazë çimento dhe përmbajtje rrëshire. Materiali që përdoret pluhur kuarc e bën vet produktin qilësor dhe të rrësgqitshëm. Ka një ngjitje perfekte në mure , dysheme, në sipërfaqe betoni dhe përdoret në ambjente të brëndshme dhe të jashtme. Konsumi: 3-5 kg/m2
+

Kollë pllakash me bazë çimento dhe përmbajtje rrëshire. Materiali që përdoret pluhur kuarc e bën vet produktin qilësor dhe të rrësgqitshëm. Ka një ngjitje perfekte në mure , dysheme, në sipërfaqe betoni dhe përdoret në ambjente të brëndshme dhe të jashtme. Konsumi: 3-5 kg/m2

Informacione

Produktet e Fundit