Kolle Ak- 1000 gri

OAZ
Cmimi ne pike: 250 piket
Ne Stok
A4537

250 Lekë

Koll për pllaka me bazë çimento. Ngjitje pllakash qeramike në mur ose dysheme në sipërfaqe prej betoni, mur tulle, suva etj. Prodhohet me m,aterial kuarci dhe ka një hapje të mrekullueshme dhe ngjit shumë mirë në sipërfaqe. Konsumi: 3-5 kg/m2
+

Koll për pllaka me bazë çimento. Ngjitje pllakash qeramike në mur ose dysheme në sipërfaqe prej betoni, mur tulle, suva etj. Prodhohet me m,aterial kuarci dhe ka një hapje të mrekullueshme dhe ngjit shumë mirë në sipërfaqe. Konsumi: 3-5 kg/m2Informacione

Produktet e Fundit