Kolle Ak-1000 Bardhe

OAZ
Cmimi ne pike: 320 piket
Ne Stok
A4537

320 Lekë

Ngjitëse për pllaka me përmbajtje rrëshire me bazë çimento me pluhur kuarc, për mjedise të brëndshme dhe të jashtme. Hapet mirë dhe ka veti ngjitëse të lartë. Eshtë një produkt cilësor dhe ka rrëshqitje të papërfillshme. Konsumi: 3-5 kg/m2
+

Ngjitëse për pllaka me përmbajtje rrëshire me bazë çimento me pluhur kuarc, për mjedise të brëndshme dhe të jashtme. Hapet mirë dhe ka veti ngjitëse të lartë. Eshtë një produkt cilësor dhe ka rrëshqitje të papërfillshme. Konsumi: 3-5 kg/m2


Informacione

Produktet e Fundit