Grafiato 2

OAZ
Cmimi ne pike: 900 piket
Ne Stok
A4733

900 Lekë

Ky produkt është Extra Akrilik dhe i papërshkueshëm nga uji. Me bazë çimento dhe përmbajtje rrëshire dhe material granular si kokrriza që i japin dekoracion sipërfaqes së suvasë. Prodhohet në dy përmasa: 2.0mm dhe 3.0mm. Konsumi: 5-7 kg/m²
+

Ky produkt është Extra Akrilik dhe i papërshkueshëm nga uji. Me bazë çimento dhe përmbajtje rrëshire dhe material granular si kokrriza që i japin dekoracion sipërfaqes së suvasë. Prodhohet në dy përmasa: 2.0mm dhe 3.0mm. Konsumi: 5-7 kg/m²

Informacione

Produktet e Fundit