Fino"Alba Mix" Gri

OAZ
Cmimi ne pike: 250 piket
Ne Stok
A4543

250 Lekë

Fino gri është një material i thatë që ka në përbërjen e tij pluhur kuarc dhe adative të ndryshme shumë cilësore. Punohet lehtë, hapet shumë mirë, fërkohet me mallë duke krijuar një sipërfaqe të lëmuar e gatëshme për lyerje me bojë. Për mjedise të brëndshme dhe të jashtme. Konsumi: 5-8 m2
+

Fino gri është një material i thatë që ka në përbërjen e tij pluhur kuarc dhe adative të ndryshme shumë cilësore. Punohet lehtë, hapet shumë mirë, fërkohet me mallë duke krijuar një sipërfaqe të lëmuar e gatëshme për lyerje me bojë. Për mjedise të brëndshme dhe të jashtme. Konsumi: 5-8 m2

Informacione

Produktet e Fundit