Fino"Alba Mix" Bardhe

OAZ
Cmimi ne pike: 280 piket
Ne Stok
A4542

280 Lekë

Fino e bardhë prodhohet më rërë kuarc dhe është një material i thatë i gatshëm për tu përzier me ujë. Punohet lehtë, hapet shumë mirë dhe ka një cilësi shumë të lartë dhe përdoret për mjedise të bëndshme dhe të jashtme, është rezistente ndaj lagështisë dhe sipërfaqja e suvasë behet e lëmuar dhe...
+

Fino e bardhë prodhohet më rërë kuarc dhe është një material i thatë i gatshëm për tu përzier me ujë. Punohet lehtë, hapet shumë mirë dhe ka një cilësi shumë të lartë dhe përdoret për mjedise të bëndshme dhe të jashtme, është rezistente ndaj lagështisë dhe sipërfaqja e suvasë behet e lëmuar dhe e gatshme për të kaluar lyerjen me bojë.Konsumi: 5-8 m2


Informacione

Produktet e Fundit